DATA-GEDREVEN SERVICES

In de afgelopen twee decennia heeft Nitesco zich gevestigd als dé pionier op het gebied van natuursteenservices. Om onze leiderschapspositie te behouden en relevant te blijven voor onze klanten, blijven we ook systematisch investeren in onderzoek en innovatie.

Onze diensten worden ondersteund door een bedrijfsintern research & innovation lab. Hiermee hebben we het laagproductieve natuursteenwerk vertaald naar een hoogproductief en gecontroleerd proces. Daardoor kunnen we sneller, grote oppervlaktes behandelen. We verkennen bestaande methodes en opkomende technologieën en hebben verschillende unieke state-of-the-art natuursteenservices ontwikkeld.

Meer weten over onze natuursteenservices? Lees dan verder of neem contact met ons op.

Vraag een offerte aan

 

Defender

Een revolutionair beschermend schild voor afwerkingen met natuursteen. Maakt kalkhoudend steen volledig zuur- en vlekbestendig.

Vraag een offerte aan

 

Verglazen

Versterkt de toplaag van de steen van binnenuit. Helpt beginnende krasjes chemisch te herstellen.

Vraag een offerte aan

 

Algorithmic Forecasted Maintenance

Objectieve data-gedreven just-in-time onderhoud voorspellingen. Gebaseerd op een scala aan metingen, data-analyse en zelf ontwikkelde algoritmen.

Vraag een offerte aan

 

Laat jouw architectonisch statussymbool uitblinken

Nitesco betekent in het Latijn ‘laten blinken’. En dat is precies wat wij de gebouwen, en daarmee de organisaties, van onze klanten laten doen.