Ons team

Shay Kalfuss

Founder | 06 2279 3759

Shay is gefascineerd door mensen en hoogwaardige materialen. In 2002 richtte hij Nitesco op als een plek waar deze twee samenkomen. Onder zijn leiding is Nitesco uitgegroeid tot een van de meest succesvolle bedrijven in Europa op het gebied van natuursteenonderhoud. 

Zijn voorliefde voor esthetiek en architectuur loopt als een rode draad door Shay’s carrière. Hij richtte diverse ondernemingen op die zich bezighouden met het verfraaien van interieurs en gevels middels gedistingeerd en stijlvol vakmanschap. 

Shay heeft scherp oog voor detail en een sterk gevoel voor dienstverlening en gastvrijheid; kwaliteiten die Nitesco uitstekend dienen.

Wanneer Shay zich niet stort op het oplossen van strategische vraagstukken, is hij een toegewijde vader. Daarnaast is hij een groot liefhebber van kunst en cultuur.

 

Eva Gruijters

Business architecture | 06 4762 0837

Eva draagt bij aan een zo effectief en efficiënt mogelijke bedrijfsvoering bij Nitesco met als doel kwaliteitsverbetering, tevreden klanten, kostenbeheersing en betrokken medewerkers. Ze richt zich op de optimalisatie van de bedrijfsprocessen en zorgt ervoor dat de compliance procedures worden gevolgd. 

Eva heeft met meer dan vijftien jaar ervaring een bewezen staat van dienst als het gaat om financiën, operations- en projectmanagement. Ze heeft een master in Economie en bracht tijd door bij Deloitte en PWC, waar ze betrokken was bij grote accounts zoals KPN en Douwe Egberts. Ook gaf ze vorm aan bedrijfsprocessen, enterprise resource planning en strategieën voor risicobewaking. Met brede product- en branche inzichten ziet Eva mogelijkheden die niet meteen voor de hand liggen. Ze is leergierig, heeft een uitgesproken ‘dat kan’-houding en oog voor detail. 

Buiten haar verantwoordelijkheden bij Nitesco is Eva het liefst bij haar gezin. Ze is een creatief analytisch denker, een vrije geest en een wereldreiziger. Ze houdt zich bewust bezig met cultuur en een gezonde leefstijl.

 

Dennis Hulst

Operations | 06 1078 3942

Dennis geeft leiding over Nitesco’s uitvoeringsteam. Zijn focus ligt bij het creëren van sterke relaties en klantbeleving. Hij levert bovendien operationele en financiële topprestaties met Nitesco’s projecten. 

Dennis is recht door zee en heeft het vermogen om op accurate wijze technische en logistieke uitdagingen te beoordelen, de juiste prioriteiten te stellen en effectief te communiceren met een helder doel. Dat doet hij kort en bondig. Hij is hands-on en geniet van de uitdagingen die horen bij zijn werk in een veeleisende omgeving. 

Dennis begon zijn carrière bij het ministerie van Justitie en Veiligheid en werkte vervolgens bij verschillende toonaangevende bedrijven. Onder meer bekleedde hij de functie van regionaal operations manager food bij ISS, waar hij verantwoordelijk was voor meerdere belangrijke klanten als Heineken, FrieslandCampina, Hilton Foods en Verkade. 

In zijn vrije tijd draagt Dennis bij als vrijwilliger en voetbalcoach, brengt hij graag zijn tijd door met zijn gezin en trekt hij graag rond in de nationale parken van Thailand.

 

Richard Baas

Key accounts | 06 1083 9811

Richard is in 2011 bij Nitesco aangetreden als key account manager. De afgelopen twintig jaar verwierf hij een reputatie in de branche als een vakbekwame en pragmatische expert.

Richard heeft uitgebreide ervaring als calculator, tekenaar, planner en budgethouder, projectmanager en consultant voor markante natuursteenprojecten, waaronder het prachtige Rijksmuseum. Hierdoor begrijpt hij de context van elk project als geen ander en weet hij wat onze klanten verwachten van onze service. Hij verricht zijn werk met een combinatie van aanstekelijk enthousiasme en autoriteit, heeft een moderne benadering van dienstverlening en beschikt over veel vakkennis die hij optimaal benut.

Wanneer hij niet werkt, is Richard graag bij zijn vrouw, twee dochters en vrienden. Daarnaast speelt hij golf, organiseert hij voetbaltoernooien en reist hij graag de wereld over.