Adres
  • Jan van Gentstraat 158 B
  • 1171 GP, Badhoevedorp

Over Nitesco

Een passie voor natuursteen

Met een passie voor natuursteen helpen we vastgoed eigenaren en bedrijven al meer dan 20 jaar met de optimalisatie van hun natuursteen. Ons toegewijde team aan experts biedt een brede waaier aan kennis en kunde voor allerlei verschillende type steen en situaties.

Kwaliteit en continue verbetering zijn voor ons geen containerbegrippen, maar bestaansrecht. We besteden veel tijd en hechten waarde aan erkende normen en het handhaven van audits en certificering. Zo zijn onze klanten ervan verzekerd dat wij naast de wet- en regelgeving ook aan de strenge normen voldoen rondom kwaliteit, veiligheid, duurzaamheid en arbeidsomstandigheden.

Betrouwbare kwaliteit zonder compromissen

Wij renoveren en onderhouden natuursteen, een hoogwaardig materiaal. Een van de meest authentieke en luxueuze afwerkmaterialen in de architectuur. Al twintig jaar zijn we hiermee marktleider in het zakelijke- en luxury segment.

We werken voor zeer kritische klanten, en opereren in zeer veeleisende operationele omgevingen. Denk daarbij aan hoofdkantoren van multinationals, koninklijke paleizen en superyachts.

Ontwikkeling van de beste technieken en methoden

Met ons in-house ‘research & development’ team zijn we altijd op zoek naar verbeteringen die de markt van natuursteenonderhoud vooruit helpen. Nitesco en haar vakmensen beschikken hiermee altijd over de beste, nieuwste en bewezen technieken en methoden voor steen- onderhoud en renovatie.

Ons team

Verantwoord ondernemen

Duurzaamheid is een belangrijk thema in de samenleving. Dat heeft ook effect op hoe onze opdrachtgevers investeren in onroerend goed en het onderhoud daarvan. Wij helpen klanten om waarde te vergroten en te behouden, en dragen zo bij aan hun goede reputatie. Dit doen we op een duurzame manier, want we zijn stellig van mening dat zakendoen de goede zaak kan en moet dienen. Duurzaamheid maakt hierdoor ook deel uit van ons DNA en speelt een belangrijke rol in de keuzes die we maken.