OVER NITESCO

Bij Nitesco krijg en behoud je jouw natuursteen precies zoals je het hebben wilt

Vloer, blad of gevel. Kalksteen, marmer of graniet. Laten onderhouden, renoveren, of leveren en aanbrengen. Matte afwerking of hoogglans. Een eenmalige beurt of een abonnement. Terwijl het pand uiteraard volledig operationeel en representatief blijft. Dienstverlening op een manier dat ook naadloos aansluit bij het feitelijke product – duurzaam, degelijk en elegant. Welkom bij Nitesco.

Aanbevolen door Fortune 500 bedrijven en de top 10 van het Nederlandse bedrijfsleven

We werken voor particulieren, bedrijven en overheden door heel Nederland en in het buitenland. Sluit je aan bij duizenden kwaliteitsbewuste klanten en laat jouw vastgoed gelijke tred houden met jouw imago.

Betrouwbare kwaliteit zonder compromissen

Wij renoveren en onderhouden natuursteen, een hoogwaardig materiaal. Een van de meest authentieke en luxueuze afwerkmaterialen in de architectuur. Al twintig jaar zijn we hiermee marktleider in het zakelijke- en luxury segment. 

We werken voor zeer kritische klanten, en opereren in zeer veeleisende operationele omgevingen. Denk daarbij aan hoofdkantoren van multinationals, koninklijke paleizen en superyachts.

Gecertificeerd

Kwaliteit en steeds verbeteren zijn voor ons geen containerbegrippen, maar ons bestaansrecht. We besteden veel tijd en hechten waarde aan erkende normen en het handhaven van audits en certificering. Zo ben je ervan verzekerd dat wij naast de wet- en regelgeving ook aan de strenge normen voldoen rondom kwaliteit, veiligheid, duurzaamheid en arbeidsomstandigheden.

Doeltreffende prestaties wetenschappelijk bewezen

Uit onderzoek door TNO blijkt dat Nitesco’s Repair & Protect behandeling resulteert in:

  • Optimale oppervlakte dichtheid
  • Optimale mechanische / slijtage weerstand
  • Optimale chemische weerstand

Verantwoord ondernemen

Duurzaamheid is een belangrijk thema in de samenleving. Dat heeft ook effect op hoe onze opdrachtgevers investeren in onroerend goed en het onderhoud daarvan. Wij helpen klanten om waarde te vergroten en te behouden, en dragen zo bij aan hun goede reputatie. Dit doen we op een duurzame manier, want we zijn stellig van mening dat zakendoen de goede zaak kan en moet dienen. Duurzaamheid maakt hierdoor ook deel uit van ons DNA en speelt een belangrijke rol in de keuzes die we maken. 

Onze wijze van maatschappelijk verantwoord en duurzaam ondernemen is erkend en gecertificeerd door: FIRA Sustainability, (BREEAM-NL erkend), als door Duurzaam Herstel en SNA-Keurmerk.

Meet the team

WIJ ZIJN BEVOORRECHT TE MOGEN WERKEN MET GEWELDIGE KLANTEN

Nitesco helpt klanten al meer dan 20 jaar met het behouden van de schoonheid en waarde van vastgoed.