Adres
  • Jan van Gentstraat 158B
  • 1171 GP, Badhoevedorp

WTC Amsterdam

WTC Amsterdam heeft Nitesco begin 2007 gecontracteerd om de aantrekkelijkheid van de marmeren en granieten vloeren te vernieuwen en te versterken. Ondertussen is WTC Amsterdam al 15 jaar klant en is Nitesco verantwoordelijk voor het totaalonderhoud van alle natuurstenen afwerkingen in haar gebouwen.

Op verzoek van WTC nam Nitesco ook de stenen vloeren van enkele van WTC’s gewaardeerde huurders onder handen: de natuurstenen vloeren van Kempen & Co en de kwartscomposieten vloeren van IMC Financial Markets. Door onze inspanningen versterken de stenen oppervlakken de uitstraling van de gebouwen: een internationaal zakencentrum van topklasse met bijpassende hoogwaardige gastvrijheidsbeleving.

World Trade Center Amsterdam biedt 125.000 m2 eersteklas kantoorruimte in combinatie met hoogwaardige ondersteunende diensten aan meer dan driehonderd huurders. Het prominente bedrijvencomplex bevindt zich midden op de Zuidas in Amsterdam, het meest levendige en prestigieuze zakendistrict van Nederland, in het buitenland ook wel bekend als de Financial Mile.

“Na onze uitstekende samenwerking met Nitesco besloot World Trade Center Amsterdam om het volledige natuursteenonderhoud voor de komende jaren aan Nitesco toe te vertrouwen.” – Marc Claassen | Facility manager | World Trade Center Amsterdam