Adres
  • Jan van Gentstraat 158B
  • 1171 GP, Badhoevedorp

InterContinental Amstel Amsterdam

InterContinental Amstel Amsterdam is een legendarisch vijfsterrenhotel aan de oostelijke oever van de Amstel. Het hotel kenmerkt zich door elegantie en luxe. Door de unieke sfeer, de indrukwekkende lobby en het authentieke karakter van de kamers, voelen veel sterren en royalty zich helemaal thuis in dit Grand Dame Hotel.

InterContinental Amstel Amsterdam is een vaste klant van Nitesco sinds 2002. Het hotel benaderde ons met de vraag om de natuursteenafwerkingen van het hotel te renoveren en te onderhouden, zodat deze de glamoureuze reputatie van het hotel waardig zijn. Hieronder vallen alle natuursteenafwerkingen (vloeren, wanden en bladen) van de lobby, 79 exclusieve kamers en health & fitness club. Nitesco voerde de opdracht uit zonder de hotelgasten overlast te bezorgen en zorgt nu al inmiddels twintig jaar, via een serviceovereenkomst, dat de natuursteenafwerkingen voldoen aan de hoge kwaliteitseisen van het hotel en zijn gasten.

“Nitesco’s flexibiliteit, inzet en aanpassingsvermogen alsmede haar goede follow-up waarderen wij bijzonder!” -Algemeen Manager | InterContinental Amstel Amsterdam