Adres
  • Jan van Gentstraat 158B
  • 1171 GP, Badhoevedorp

Conservatorium Hotel

Nitesco’s samenwerking met het Conservatorium Hotel dateert uit 2008. We werkten eerst in opdracht van het moederbedrijf Alrov mee aan de herontwikkeling van het voormalige conservatorium aan de Van Baerlestraat in Amsterdam tot het luxueuze vijfsterren Conservatorium Hotel.

De samenwerking werd zo’n succes dat we sinds de opening in 2012 verantwoordelijk zijn voor het totaalonderhoud van de natuursteenafwerkingen van de lobby, 129 suites en kamers, Akasha health club, de Brasserie en Taiko restaurant. Wij zorgen ervoor dat de natuursteenafwerkingen te allen tijde voldoet aan de behoeftes en wensen van de hotelgasten, het management en de eigenaar.

Conservatorium Hotel is een uitermate luxueus lifestyle-hotel en een architectonisch meesterwerk, gerestyled door bekroond ontwerper Piero Lissoni, die het neogotische monument verrijkte met een elegant en eigentijds design. Het hotel is meermaals verkozen tot nummer één luxehotel van Nederland en biedt designliefhebbers een bijzondere, speelse en tegelijk cultureel inspirerende ervaring.

“Als Nederlands meest toonaangevende luxe vijfsterrenhotel maken wij uitsluitend gebruik van eersteklas dienstverleners. Nitesco heeft bewezen buitengewoon servicegericht, prijsbewust, accuraat en flexibel te zijn. We werken al meer dan 10 jaar samen met Nitesco.” — Omer Aviv | Regional Director of Engineering | The Set Hotels